Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχεδιαστές DUX

Έχουμε μακρά παράδοση συνεργασίας με σπουδαίους σχεδιαστές

Η συνεργασία μας με κορυφαίους σχεδιαστές

Ως οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς, έχουμε το πλεονέκτημα να μετακινούμαστε γρήγορα από την αρχική ιδέα στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι κορυφαίοι σχεδιαστές επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας. Τη δεκαετία του 1960, ο Bruno Mathsson δημιούργησε μερικά αγαπημένα κλασικά κομμάτια για τη DUX. Οι καρέκλες Jetson, Pernilla και Karin είναι διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια στα σουηδικά σπίτια.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με μια νέα γενιά εξαιρετικών, σύγχρονων σταρ. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή Claesson Koivisto Rune. Επίσης, δώσαμε τη δυνατότητα στη Norm Architects της Δανίας να εξερευνήσουν το πλούσιο αρχείο μας. Ξεκινώντας με την εμβληματική Domus της δεκαετίας του 1950, σχεδιάσαμε από την αρχή δύο καρέκλες και ένα εντελώς νέο υποπόδιο και βοηθητικό τραπέζι. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον.

Γνωρίστε τους σχεδιαστές μας

Λήψη

Ιστορίες επίπλων DUX

Για εμάς, η βιωσιμότητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Απαιτούμε αμεσότητα και διαφάνεια σε κάθε βήμα. Η DUX δεν συμβιβάζεται σε θέματα δεξιοτεχνίας και χρήσης των καλύτερων υλικών, με έμφαση στη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Σήμερα συνεργαζόμαστε με μια νέα γενιά εξαιρετικών, σύγχρονων σταρ.

Ιστορίες επίπλων DUX σε PDF