Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καινοτόμος σχεδιασμός DUX

Συνεχής ανάπτυξη

Αφοσιωνόμαστε τα τελευταία 90 χρόνια στη βελτίωση των κρεβατιών μας και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Η έρευνα σε βάθος μας επιτρέπει να επιτύχουμε τον σκοπό της κατασκευής των κρεβατιών που επιτρέπουν τον βαθύ ύπνο, προσφέροντάς σας την άνεση που χρειάζεστε για να αναζωογονήσετε το σώμα σας ενώ κοιμάστε. Για τη DUX, καινοτομία δεν σημαίνει αλλαγή χρώματος. Προτού ενσωματώσουμε οποιαδήποτε βελτίωση στα προϊόντα μας, διεξάγουμε εξαντλητική έρευνα, επιτρέποντας μετρήσιμες και επαληθεύσιμες αναβαθμίσεις.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ποτέ δεν μένετε εντελώς ακίνητοι όταν κοιμάστε. Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα δυναμικό κρεβάτι που θα ακολουθεί όλες τις κινήσεις σας τη νύχτα. Το επαναστατικό σύστημα ελατηρίων DUX προσαρμόζεται μόνο του στο βάρος και το σχήμα του σώματός σας. Κινείται καθώς κινείστε, παρέχει συνεχή υποστήριξη και επιτρέπει στο αίμα σας να κυκλοφορεί ελεύθερα ενώ οι μύες σας χαλαρώνουν.

Μοναδικός σχεδιασμός συνεχόμενων ελατηρίων

Τα ελατήρια είναι αρκετά εύκαμπτα ώστε να μπορούν να βυθιστούν οι ώμοι και οι γοφοί σας, αλλά και αρκετά ανθεκτικά για να στηρίξουν τη μέση σας. Οι χώροι γύρω από τα ελατήρια επιτρέπουν στα κρεβάτια μας να αναπνέουν, κλείνοντας τη θερμότητα του σώματος έξω από το στρώμα. Η ροή αέρα μειώνει τις οσμές και παράγει αερισμό για την καταπολέμηση βακτηρίων ή μυκήτων. Χάρη στην πρόσθετη ανθεκτικότητα του σχεδιασμού των συνεχών ελατηρίων μας, δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε ποτέ το στρώμα DUX. Τα ελατήρια δεν χάνουν την ικανότητα συγκράτησης με την πάροδο του χρόνου. Γι’ αυτό τα κρεβάτια μας είναι για μια ζωή.

Pascal

Το προσαρμόσιμο σύστημα στήριξης

Πιστεύουμε ότι κάθε σώμα είναι μοναδικό και ότι τίποτα δεν είναι πιο προσωπικό από ένα κρεβάτι. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το πατενταρισμένο προσαρμόσιμο σύστημα στήριξης Pascal, στο οποίο κάθε ελατήριο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να αποτελεί ένα μικρό μηχανικό θαύμα. Τα κρεβάτια DUX διαθέτουν εναλλάξιμες κασέτες με διαφορετικές τάσεις ελατηρίων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα εξαρτήματα. Ο στόχος είναι να προσαρμόζετε ακριβώς τις απαιτήσεις του μεγέθους του σώματός σας και του βάρους σας και να τα αλλάξετε ενώ αλλάζετε οι ίδιοι.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ DUX

Αντικατάσταση, ανανέωση, αποκατάσταση

Η στρατηγική εξαρτημάτων μας σας επιτρέπει να αλλάζετε εξαρτήματα, να τα ανανεώνετε ή να τα αναβαθμίζετε. Η επάνω επένδυση DUX δεν είναι στερεωμένη στο κρεβάτι. Το επάνω μέρος του στρώματος ανοίγει με φερμουάρ για να επιτρέψει την πρόσβαση στο σύστημα Pascal και οι βάσεις διπλών ελατηρίων λειτουργούν ανεξάρτητα. Καθώς σχεδιάζουμε τα κρεβάτια μας για να κρατήσουν μια ζωή, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση όταν εμφανίσουν φθορά. Επίσης, θέλουμε να έχετε πρόσβαση σε καινοτόμες λύσεις με την πάροδο των χρόνων για να βελτιώνετε την εμπειρία σας μέρα με τη μέρα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Εξελίσσουμε συνεχώς, βελτιώνοντας και καινοτομώντας την τεχνολογία μας. Μέχρι τώρα, το ακριβές δίκτυο αλληλοσυνδεόμενων χαλύβδινων ελατηρίων υψηλής τάνυσης έχει αντέξει στη δοκιμή του χρόνου. Η ανάπτυξή μας αποδίδει και έχουμε την ιστορία που την αποδεικνύει.

Διατηρήστε τη σπονδυλική σας στήλη ευθυγραμμισμένη

Το κρεβάτι DUX ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική σας στήλη για να ανακουφίσει από τον πόνο στην πλάτη, με ομοιόμορφη κατανομή του βάρους. Στόχος μας είναι να σας αφήσουμε να ξεκουραστείτε στη σωστή στάση. Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν το σώμα σας υποστηρίζεται σε όλο του το μήκος.