Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η υγεία της σπονδυλικής στήλης

Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε

Ο πόνος στη μέση σας είναι εντός ελέγχου. Η επιλογή του σωστού κρεβατιού σας ανακουφίζει και μπορεί να αλλάξει εντελώς τις μέρες σας. Με τη DUX, μπορείτε να ξεκουραστείτε βαθιά και χωρίς πίεση.

Διατηρήστε τη σπονδυλική σας στήλη ευθυγραμμισμένη

Όταν κοιμάστε τη νύχτα, η πλάτη σας δεν είναι απαραίτητο ότι ξεκουράζεται όσο χρειάζεται. Η έλλειψη σωστής στήριξης μπορεί να προκαλέσει ένταση. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας έτσι ώστε να ευθυγραμμίσουμε τη σπονδυλική στήλη σας μέσω δυναμικής στήριξης. Φανταστείτε τον ύπνο σε ένα κρεβάτι που προσαρμόζεται στο σωματότυπο και τις κινήσεις του σώματός σας. Πώς σας επηρεάζει; Φυσική θέση, χαλαροί μύες, λιγότερος πόνος, καλύτερη ροή αίματος και δυνατότητα πλήρους αποκατάστασης του σώματός σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το κρεβάτι DUX σας τα προσφέρει όλα αυτά.

Σωστή στάση ύπνου

Ο πλευρικός ύπνος είναι η καλύτερη θέση, και εδώ είναι ο λόγος. Είναι η μόνη θέση που επιτρέπει την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Υπάρχει επίσης πολύ μικρή πίεση στη σπονδυλική στήλη όταν ξαπλώνετε στο πλάι. Εάν κοιμάστε σε εμβρυϊκή στάση, τότε ακόμη περισσότερο ανακουφίζεται το κάτω μέρος της πλάτης σας από την πίεση.

Δρ. Jason Gordon, ειδικός στην πλάτη με δύο δεκαετίες εμπειρίας

Ανακούφιση του πόνου στη μέση

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Το Προσαρμόσιμο Σύστημα Υποστήριξης Pascal

Έχοντας υπόψη μας ότι δεν υπάρχει μια ενιαία λύση, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών σας. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν έχετε τον ίδιο σωματότυπο, μέγεθος και βάρος, χρειάζεστε ένα κρεβάτι που να λαμβάνει υπόψη τις εγγενείς διαφορές σας.

Το σύστημα Pascal με τις εναλλάξιμες κασέτες ελατηρίων σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την πλευρά του κρεβατιού σας για βέλτιστη υποστήριξη και άνεση. Σε ένα κρεβάτι DUX, η άνεση δεν πρέπει ποτέ να διακυβεύεται.

Διαβάστε περισσότερα

Οσφυϊκή υποστήριξη

Είτε πρόκειται για μόνιμο ζήτημα είτε για προσωρινή κατάσταση, όπως αθλητικός τραυματισμός ή εγκυμοσύνη, ενδέχεται να χρειαστείτε πρόσθετη οσφυϊκή στήριξη στον ύπνο σας. Το μοντέλο DUX 8008 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας, καθώς περιλαμβάνει και αποσπώμενη μανιβέλα χειρός.

DUX 8008 με οσφυϊκή υποστήριξη

Διαφορετικά κρεβάτια για διαφορετικές ανάγκες

Από το μοναδικό σύστημα ενδασφάλισης με ελατήρια μέχρι το προσαρμόσιμο σύστημα στήριξης Pascal και τη ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη, για όλα τα μοντέλα, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλότερης ποιότητας, επιλεγμένα για τα χαρακτηριστικά απόδοσής τους, προκειμένου να είναι το τελευταίο στρώμα πολυτελείας που θα αγοράσετε ποτέ. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και βρείτε το ιδανικό κρεβάτι πολυτελείας σήμερα για έναν καλύτερο ύπνο.

Βρείτε το μοντέλο κρεβατιού σας

υγεία της σπονδυλικής στήλης

Ο μύθος του σκληρού κρεβατιού

Ιστορικά τα στρώματα ήταν κατασκευασμένα από υλικό που δημιουργούσε συμπίεση και είχε ως αποτέλεσμα να είναι χαλαρά στο μεσαίο τμήμα τους. Η θέση της αιώρας προκαλούσε πόνο στην πλάτη, με αποτέλεσμα το σκληρό κρεβάτι να προσελκύει ως η καλύτερη επιλογή.

Η αλήθεια, που υποστηρίζεται επιστημονικά, είναι ότι το κρεβάτι σας δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό. Για να αξιολογήσετε ένα στρώμα, πρέπει να εξετάσετε πώς υποστηρίζει τη σπονδυλική σας στήλη. Όταν οι μύες σας μπορούν να χαλαρώσουν πλήρως, η σπονδυλική σας στήλη έχει τη σωστή ευθυγράμμιση. Μόνο τότε είστε στο σωστό δρόμο για τη μέγιστη άνεση και την υγεία της σπονδυλικής στήλης.

Διαβάστε περισσότερα

Το στρώμα έχει σημασία

Πώς το κρεβάτι σας μπορεί να σας βοηθήσει με τον πόνο στην πλάτη

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, πάνω από το 80% των ανθρώπων αισθάνονται πόνο στην πλάτη σε κάποια φάση της ζωής τους. Οι μύες εργάζονται για την προστασία της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αξίζουν ένα διάλειμμα το βράδυ. Υπάρχουν πολλοί τύποι πόνου στην πλάτη και, ευτυχώς, διάφορες λύσεις για τον καθένα από αυτούς. Είτε υποφέρετε από πόνο στο κάτω, μεσαίο, άνω μέρος της πλάτης ή τον αυχένα, υπάρχει ένα μαξιλάρι, κρεβάτι ή στρώμα για να τον ανακουφίσετε.

Από το 1926, οι μηχανικοί μας μελετούν τον πόνο στην πλάτη και τις συνήθειες ύπνου για να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για την ανακούφιση του πόνου στον αυχένα και την πλάτη. Μόλις μάθετε περισσότερα για τους τύπους πόνου στην πλάτη, μπορείτε να ξεκινήσετε να αναζητάτε την ιδανική, εξατομικευμένη λύση DUX για εσάς.