Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η επιστήμη του ύπνου

Ο βαθύς ύπνος είναι ο στόχος μας

Παίρνουμε τον ύπνο στα σοβαρά. Τον μελετούμε. Τον μετράμε. Εξετάζουμε κάθε πτυχή του. Τα Συστήματα Ύπνου Υψηλής Απόδοσης DUX είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης άνω των 90 ετών. Τα προϊόντα μας παρέχουν απαράμιλλο επίπεδο εργονομικής υποστήριξης για να έχετε μια σημαντικά υψηλότερη ποιότητα ύπνου.

Κοιμηθείτε καλύτερα, αποδώστε καλύτερα

Γιατί κοιμάστε καλύτερα στο κρεβάτι DUX; Όταν το σώμα σας βυθίζεται αρκετά χαμηλά σε ένα στρώμα για να καταστείλει την κίνηση, ο εγκέφαλός σας στέλνει ένα σήμα επαρκές για να σας βγάλει έξω από τον βαθύ ύπνο. Για να το αποφύγετε, χρειάζεστε ένα βαθύ στρώμα ύπνου που να προσαρμόζεται δυναμικά στις κινήσεις του σώματός σας. Το επαναστατικό στρώμα επιστήμης ύπνου DUX προσαρμόζεται μόνο του στο βάρος του σώματός και τον σωματότυπό σας. Κινείται καθώς κινείστε. Συμμορφώνεται με τα περιγράμματά σας, παρέχοντας ενεργή υποστήριξη. Το να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο με το DUX σημαίνει βελτιωμένη συγκέντρωση και λήψη αποφάσεων, καθώς και επιβράδυνση των διαδικασιών γήρανσης.

Η μελέτη του Ινστιτούτου Karolinska

Στην ανεξάρτητη μελέτη για τον ύπνο που διενεργήθηκε από το Karolinska Institute της Σουηδίας, μετρήθηκαν τα μοτίβα ύπνου. Οι ερευνητές μελέτησαν άτομα που κοιμήθηκαν σε διάφορα στρώματα με ελατήρια, χρησιμοποιώντας ένα ΗΕΓ για να καταγράψουν την ηλεκτρική δραστηριότητα στον εγκεφαλικό φλοιό. Η μελέτη έδειξε ότι οι χρήστες DUX δεν έφτασαν μόνο στο Βαθύ Ύπνο γρηγορότερα αλλά και παρέμειναν σε αυτό το στάδιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γιατί ο βαθύς ύπνος είναι τόσο σημαντικός;

Η έρευνα δείχνει ότι ο ύπνος είναι μια πολύ ενεργή κατάσταση. Επανατοποθετούμε το σώμα μας καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, κάτι το οποίο διατηρεί την καλή κυκλοφορία. Τα σώματά μας απελευθερώνουν σημαντικές ορμόνες κατά τον ύπνο. Το ανοσοποιητικό σύστημα επανεκκινείται και ο εγκέφαλος ενεργοποιείται μέσα από μια ποικιλία σημαντικών λειτουργιών τακτοποίησης. Είναι το μόνο στάδιο ύπνου κατά το οποίο το σώμα μπορεί να επιδιορθώσει και να αναδημιουργήσει ιστούς, να δημιουργήσει οστά και μύες, και ταυτόχρονα να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ανακούφιση του πόνου στη μέση

Ο πόνος στη μέση σας είναι εντός ελέγχου. Η επιλογή του σωστού κρεβατιού σας ανακουφίζει και μπορεί να αλλάξει εντελώς τις μέρες σας.

Το κρεβάτι που αναπνέει

Οι χώροι γύρω από τα ελατήρια επιτρέπουν στα κρεβάτια μας να αναπνέουν, κλείνοντας τη θερμότητα του σώματος έξω από το στρώμα. Η ροή αέρα μειώνει τις οσμές και παράγει αερισμό για την καταπολέμηση βακτηρίων ή μυκήτων.

Το Προσαρμόσιμο Σύστημα Υποστήριξης Pascal

Αναγνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Γι’ αυτό το σύστημα Pascal με κασέτες αλληλοσυνδεόμενων ελατηρίων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κάθε πλευρά του κρεβατιού σας ξεχωριστά.

Νιώστε τη διαφορά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε το κρεβάτι DUX από τη δοκιμή του στην πραγματική ζωή. Βάλτε κάθε αμφιβολία για ύπνο. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα και δείτε το και μόνοι σας.

Εύρεση καταστήματος

Σχετικά