Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιβαλλοντική προσέγγιση

Το DUX είναι αειφόρο

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Μαζί με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής των κρεβατιών DUX. Η φιλοδοξία της DUX είναι να παράγει τα πιο βιώσιμα και φυσικά κρεβάτια της αγοράς.

Επιλέγουμε υπεύθυνα

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του κρεβατιού DUX αποτελείται από προσαρμόσιμα εξαρτήματα. Είναι αντικαταστάσιμα και μερικά ακόμη και αναβαθμίσιμα. Η ιδέα πίσω από τον ανανεώσιμο σχεδιασμό είναι ότι το κρεβάτι DUX μπορεί να είναι το τελευταίο κρεβάτι που θα χρειαστείτε ποτέ. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, σε συνδυασμό με την κληρονομιά των 95 ετών στη σουηδική δεξιοτεχνία, έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρεβάτι που κατασκευάστηκε για να αντέχει στον χρόνο. Για να το θέσουμε απλά, όσο περισσότερο αντέχει, τόσο λιγότερα κρεβάτια καταλήγουν σε χωματερές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟΥ OEKO-TEX® 100

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πιστοποιημένοι κατά Oeko-Tex 100. Το Oeko-Tex Standard 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για υφαντικές πρώτες ύλες, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Το παρόν πιστοποιητικό επιβεβαιώνει ότι τα κρεβάτια μας συμμορφώνονται πλήρως με τις αυστηρές ανθρώπινες-οικολογικές απαιτήσεις, καθώς δεν έχουν ανθυγιεινές ή επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Περισσότερα για τη μεθοδολογία OEKO-TEX

Υλικά υψηλής απόδοσης

Η ακεραιότητα κάθε κρεβατιού DUX αρχίζει με τα υλικά. Πιστεύουμε στις υψηλές επιδόσεις και στη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σουηδικό πεύκο βραδείας ανάπτυξης

Η βάση του κρεβατιού είναι κατασκευασμένη με ξύλο που συλλέγεται από τη Βόρεια Σουηδία, όπου οι δριμείς ψυχροί χειμώνες μεγαλώνουν ένα πεύκο βραδείας ανάπτυξης με απαράμιλλη αντοχή.

Σουηδικός χάλυβας υψηλής τάνυσης

Ο ισχυρός Σουηδικός χάλυβας είναι η ραχοκοκαλιά κάθε κρεβατιού DUX. Ο μοναδικός, συνεχής σχεδιασμός των ελατηρίων, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα χάλυβα, μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε από τα πιο μικρά, πιο λεπτά και δυναμικά ελατήρια της αγοράς.

Υψηλής περιεκτικότητας βαμβάκι

Τα κρεβάτια μας είναι καλυμμένα με βαμβάκι πυκνής ύφανσης, ένα ανθεκτικό ύφασμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υλικό που δεν είναι μόνο εξαιρετικά μαλακό αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Μείγμα Hevea Latex

Το λάτεξ που χρησιμοποιείται στα κρεβάτια DUX είναι ένα φυσικό προϊόν που συλλέγεται από το hevea ή κοινώς καουτσουκόδεντρο. Το λάτεξ στις επάνω επενδύσεις βελτιώνει τη μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχει υποστήριξη του περιγράμματος σε κάθε εκατοστό του σώματός σας.

Ως οικογενειακή εταιρεία, που την «τρέχει» η τέταρτη γενιά, οι μοναδικές μας ευθύνες είναι προς τους πελάτες μας, η ποιότητα και η μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος μας και η υγεία του πλανήτη. Είναι στη φύση μας

Νιώστε τη διαφορά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε το κρεβάτι DUX από τη δοκιμή του στην πραγματική ζωή. Βάλτε κάθε αμφιβολία για ύπνο. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα και δείτε το και μόνοι σας.

Εύρεση καταστήματος