Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΔΙΑΦΟΡΑ DUX

Γιατί χρειάζεστε ένα κρεβάτι DUX

DUX ή όχι DUX; Ιδού το ερώτημα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα κρεβάτια DUX αποδίδουν καλύτερα από τα συνηθισμένα κρεβάτια. Μετά από 90 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, σας προσφέρουμε έναν υγιή, άνετο ύπνο, με πρωτοποριακή τεχνολογία και βιώσιμες λύσεις. Με το DUX, επενδύετε στην εμπειρία και στην υψηλή ποιότητα.

Καινοτομία για άνεση

Στηρίζουμε τη φιλοσοφία του σχεδιασμού μας στην καινοτομία. Το κρεβάτι DUX υποστηρίζει ομοιόμορφα τις σημαντικές περιοχές του σώματός σας, προσφέροντάς σας μια πιο άνετη και πιο βαθιά ξεκούραση. Η μοναδική σχεδίασή μας επιτρέπει στο κρεβάτι να αναπνέει, παρέχοντας τον απαραίτητο αερισμό για σωστή υγιεινή, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει τη θερμότητα του σώματος.

Η καινοτομία DUX

Η στρατηγική των εξαρτημάτων του DUX

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Το κρεβάτι DUX αποτελείται από εξαρτήματα με δυνατότητα εξατομίκευσης. Κάθε εξάρτημα είναι αντικαταστάσιμο και μερικά ακόμη και αναβαθμίσιμα. Η επάνω επένδυσή μας δεν είναι στερεωμένη στο κρεβάτι, για μεγαλύτερη ευελιξία. Το επάνω μέρος του στρώματος ανοίγει με φερμουάρ για να επιτρέψει την πρόσβαση στο προσαρμόσιμο σύστημα υποστήριξης Pascal και οι δύο βάσεις ελατηρίου λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρεβάτι που όχι μόνο μπορεί να αποκατασταθεί όταν παρουσιάσει φθορά, αλλά και μπορεί να βελτιωθεί με την κυκλοφορία νέων εξαρτημάτων και τεχνολογικών καινοτομιών.

Πρωτοποριακά ελατήρια

Το κρεβάτι που αναπνέει

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός συστήματος ελατηρίων που παραβλέπεται προκύπτει από το γεγονός ότι το κρεβάτι είναι ουσιαστικά κοίλο. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή της ροής αέρα από τις κινήσεις του χρήστη. Ο αέρας που ρέει μπορεί όχι μόνο να απομακρύνει τη θερμότητα του σώματος από το στρώμα, αλλά μπορεί επίσης να παράγει το επίπεδο αερισμού που απαιτείται για να καταπολεμήσει τις οσμές, τα βακτήρια και τους μύκητες.

Οι ιδιαιτερότητές σας μετράνε με το εξατομικευμένο σύστημα στήριξης που διαθέτουμε

Ένα κρεβάτι που είναι ιδανικό για εσάς, μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για το άλλο σας μισό. Άνεση για τη DUX σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Το πατενταρισμένο προσαρμόσιμο σύστημα στήριξης Pascal που διαθέτουμε σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την πλευρά του κρεβατιού σας έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ευεξία και των δύο σας, ανεξάρτητα από τις διαφορές.

Ανακαλύψτε το σύστημα Pascal

Βιωσιμότητα, ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής

Είμαστε παθιασμένοι με τη μακροζωία. Με υλικά υψηλής ποιότητας, μη τοξικά και πιστοποιημένα κατά το πρότυπο OEKO TEX 100, κατασκευάζουμε κρεβάτια που αντέχουν για γενιές. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της εταιρείας μας σας επιτρέπει να αλλάζετε και να αναβαθμίζετε το κρεβάτι σας. Επιλέγοντας το κρεβάτι DUX, κάνετε μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή.

Συνεισφέρετε και εσείς στη βιωσιμότητα με την DUX

Κάτι παραπάνω από ένα κρεβάτι

Το DUX δεν είναι απλά ένα κρεβάτι. Είναι ένα μέσο ευεξίας. Το κρεβάτι DUX εξασφαλίζει βαθύ ύπνο. Αυτή είναι η μόνη περίοδος που το σώμα σας μπορεί να επιδιορθωθεί, να αναδημιουργηθεί και να αποκατασταθεί.

Ανακούφιση του πόνου στη μέση

Κατά μέσο όρο, περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο. Επειδή η σπονδυλική στήλη προστατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε άλλο σύστημα του σώματός σας, χρειάζεται τη σωστή υποστήριξη. Το κρεβάτι DUX κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος σας, διασφαλίζοντας ότι οι μύες της πλάτης μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν.

Μάθετε περισσότερα για την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη

Βελτιωμένη ποιότητα ύπνου

Το κρεβάτι DUX προσφέρει βαθύ ύπνο, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη συνολική υγεία σας. Ο βαθύς ύπνος βοηθά το ανοσοποιητικό σας σύστημα και επιτρέπει την ανανέωση του σώματός σας μέσω μυικής αποκατάστασης, ενοποίησης μνήμης και απελευθέρωσης ορμονών που ρυθμίζουν την ανάπτυξη και την όρεξη. Επιλέγοντας DUX, κερδίζετε έως και 10% βαθύτερο ύπνο κάθε βράδυ.

Κοιμηθείτε καλύτερα σε ένα κρεβάτι DUX

DUX 6006 Inspiration Xupport

Εύρεση καταστήματος

Νιώστε τη διαφορά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε όλα τα παραπάνω παρά να τα δοκιμάσετε στην πραγματική ζωή. Βάλτε κάθε αμφιβολία για ύπνο. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα και νιώστε το μόνοι σας.

Εύρεση καταστήματος

Ένδειξη χρόνου κρεβατιού

Αποκτήστε ενημέρωση για τον ύπνο