Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DUX 3003

Το DUX 3003 είναι το δημοφιλέστερο κρεβάτι-σκελετός με σύστημα Pascal για την προσαρμογή των ζωνών άνεσης. Το υψηλό επίπεδο άνεσης πηγάζει από την αλληλεπίδραση μεταξύ δύο καινοτομιών DUX – του συστήματος ελατηρίων DUX με χιλιάδες διασυνδεδεμένα ελατήρια και του μοναδικού συστήματος Pascal.

DUX 3003 Inspiration Xupport
DUX 3003 Inspiration Xupport plus
DUX 3003 Inspiration Xupport

Χαρακτηριστικά

  • Στρώμα διπλού ελατηρίου με φυσικό λάτεξ και δύο στρώσεις ελατηρίων 9 και 12 cm
  • Σύστημα Pascal – εύκολη ρύθμιση των ζωνών άνεσης, από μαλακές έως ιδιαίτερα σταθερές
  • Ο αριθμός ελατηρίων στα 90x200 cm είναι 1.554
  • Λεπτομέρειες από δέρμα
  • Αντικαταστάσιμο ανώστρωμα από λάτεξ
  • Ύψος στρώματος 29cm
  • Συνιστώμενο ύψος ποδιών 20cm, 23cm, 30cm
  • Σύστημα κλεισίματος τύπου Velcro για φούστα κρεβατιού

Περιγραφή

Το DUX 3003 είναι το πιο ξεχωριστό κρεβάτι με μονό στρώμα. Το υψηλό επίπεδο άνεσης πηγάζει από την αλληλεπίδραση μεταξύ δύο καινοτομιών DUX – του συστήματος ελατηρίων DUX με χιλιάδες διασυνδεδεμένα ελατήρια και του μοναδικού συστήματος Pascal με εναλλάξιμες κασέτες για εύκολη προσαρμογή του κρεβατιού στις ανάγκες κάθε ατόμου. Το DUX 3003 διαθέτει υψηλό σετ ελατηρίων για εξαιρετικά βαθιά ανάρτηση.

Ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού, το σύστημα Pascal περιέχει έως και έξι κασέτες διαιρούμενες ανάλογα με το σώμα σας σε τρεις ζώνες άνεσης – τους ώμους, τους γοφούς και τα πόδια. Κάθε ζώνη μπορεί να ρυθμιστεί σε μαλακή, μεσαία, σταθερή ή εξαιρετικά σταθερή, επιτρέποντας την προσαρμογή του κρεβατιού σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Διαστάσεις

Προσαρμόστε το κρεβάτι σας

Πιστεύουμε ότι το κρεβάτι σας είναι το κάστρο σας. Αυτός είναι ο λόγος που σας επιτρέπουμε να επιλέξετε όλα τα εξαρτήματα, από το στρώμα, το κεφαλάρι και το επίστρωμα μέχρι τα πόδια. Προσαρμόστε τα προϊόντα DUX!

Εύρεση καταστήματος Μάθετε πώς να προσαρμόζετε το κρεβάτι σας

Προσαρμόσιμο σύστημα υποστήριξης Pascal

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Το προσαρμόσιμο σύστημα υποστήριξης Pascal επιτρέπει την προσαρμογή της πλευράς του κρεβατιού σας. Οι κασέτες διατίθενται σε τέσσερις παραλλαγές (μαλακές, μεσαίες, σκληρές και ιδιαίτερα σκληρές), εξατομικευμένες σε τρεις διαφορετικές ζώνες: ώμοι, ισχία και πόδια. Όλα αυτά για να διασφαλιστεί η σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και να έχετε έναν καλό ύπνο.

Ανακαλύψτε το Σύστημα Pascal

Ανώτερη άνεση

Το μυστικό πίσω από την DUX είναι η τεχνολογία. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα ύπνου, εστιάζοντας στην κατάλληλη στάση και στον βελτιωμένο βαθύ ύπνο. Χάρη στο συνεχές σπειροειδές ελατήριο και την δοκιμασμένη τεχνολογία, τα κρεβάτια DUX είναι εξαιρετικά άνετα.

Η Καινοτομία DUX

Δείτε επίσης

Αξεσουάρ

Επιλέξτε τα πόδια, το κεφαλάρι, τη φούστα κρεβατιού και τα λευκά είδη σας. Η αποκλειστική μας σειρά αξεσουάρ ταιριάζει απόλυτα με το κρεβάτι DUX.

Αξεσουάρ για το κρεβάτι Κλινοσκεπάσματα

Γιατί DUX

Περισσότεροι λόγοι για να επιλέξετε την DUX