Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσαρμογή

Κρεβάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα εξαρτήματα του κρεβατιού DUX. Θα σας καθοδηγήσουμε ώστε να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας είναι ιδανική για τις ανάγκες σας.

Σκληρότητα στρώματος

Η σκληρότητα του στρώματός σας πρέπει να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του σώματός σας, τη θέση ύπνου και τις προτιμήσεις σας. Η σωστή σκληρότητα είναι σημαντική για να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη και προβλήματα με το κυκλοφορικό. Ένα μαλακό στρώμα είναι η βέλτιστη επιλογή για άτομα χαμηλού βάρους ή άτομα που κοιμούνται στο πλάι, ενώ το σκληρό ενδείκνυται για άτομα μεσαίου και μεγάλου βάρους που στηρίζονται στην πλάτη. Συνιστούμε την έντονη σκληρότητα για άτομα με μεγάλο βάρος που προτιμούν να στηρίζονται στην πλάτη ή στο στομάχι τους.

Επίστρωμα

Προσφέρουμε πέντε διαφορετικά επιστρώματα για το κρεβάτι DUX - Xupport, Xupport με κουμπιά, Xupport Plus, Xupport Xoft και το μοναδικό στρώμα Pascal de Luxe, με εξατομικευμένες ζώνες άνεσης. Δεν είναι στερεωμένα στο κρεβάτι σας, και ως εκ τούτου είναι εναλλάξιμα.

Ανακαλύψτε τα επιστρώματα

Σύστημα Pascal

Το μοναδικό σύστημα DUX με εναλλάξιμες κασέτες ελατηρίου είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλετε να προσαρμόσετε το κρεβάτι στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της/του συντρόφου σας.

Πόδια κρεβατιού

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό στυλ, ύψος και χρώμα για τα πόδια του κρεβατιού. Η τοποθέτηση των ποδιών είναι εύκολη. Στερεώστε τα στον σκελετό βιδώνοντάς τα.

Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας

Αξεσουάρ

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας στην DUX, επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας.