Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίσημος προμηθευτής κρεβατιών

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η DUXIANA έχει γίνει ο επίσημος προμηθευτής κρεβατιών της Tottenham Hotspur Football Club. Στη Tottenham Hotspur αποφάσισαν να εμπιστευτούν το Κρεβάτι DUX, καθώς πιστεύουν ότι τα προϊόντα μας είναι κάτι παραπάνω από απλά κρεβάτια, αλλά περισσότερο ένα σύστημα ύπνου και ένα όχημα προς την ευεξία.

Προσφορά για μέλη της One Hotspur

Απολαύστε την άνεση και νιώστε σαν παίκτης της Tottenham Hotspur
 

15% έκπτωση για τα μέλη της One Hotspur στη συλλογή DUXIANA 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο απόλυτος συνδυασμός

Δύο εμβληματικές επωνυμίες που ενώνουν τις δυνάμεις τους, οι οποίες έχουν μεγάλη απήχηση στην ιστορία, εστιάζουν στην υγεία, την ευημερία και την αφοσίωση στη βιωσιμότητα. Ανυπομονούμε να συνδυάσουμε καταπληκτικά πράγματα μέσα από μια μακροχρόνια συνεργασία σε πολλούς άλλους τομείς εκτός από τον ύπνο. Ωστόσο, η κύρια εστίασή μας είναι να συμμετέχουμε στη βοήθεια και την ενίσχυση αυτής της σπουδαίας ομάδας.

Tottenham Hotspur

- 139 χρόνια ιστορίας στο Αγγλικό Ποδόσφαιρο
- Προώθηση υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής
- Βιωσιμότητα
- Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, που περιλαμβάνει την ανάπτυξη των δικών τους λαχανικών
- Πρόγραμμα «Mind, Body and Spurs»


«Χαιρόμαστε που φέρνουμε τη Duxiana στην αυξανόμενη οικογένεια προμηθευτών μας. Η Duxiana έχει μακρά ιστορία στον σχεδιασμό και την κατασκευή των καλύτερων συστημάτων ύπνου για να βοηθήσει στην αύξηση της υγείας και της ευεξίας – ανυπομονούμε να φέρουμε τα προϊόντα της στις εγκαταστάσεις μας, The Lodge.»

- Fran Jones, Διευθυντής Συνεργασιών της Tottenham Hotspur

Duxiana

- 96 χρόνια ποιότητας, καινοτομίας και δεξιοτεχνίας
- Προώθηση υγιούς ύπνου
- Βιωσιμότητα
- Άνεση
- Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα
- Υγεία και ευεξία


«Είμαι πολύ περήφανος που η εταιρεία μας ανέλαβε την επίσημη προμήθεια κρεβατιών της Tottenham Hotspur Football Club. Όταν συναντήσαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια εκπληκτική παγκόσμια επωνυμία που μοιράζεται την εστίασή μας στην υγεία και την ευεξία μέσω του ύπνου, καθώς και την ίδια αφοσίωση στη βιωσιμότητα όπως και εμείς, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Τώρα ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον σύλλογο και να παίξουμε το ρόλο μας στο να φτάσει η ομάδα σε πολλές επιτυχίες!»

- Henrik Ljung, CEO της DUXIANA

Σχετικά με την Tottenham Hotspur

The Game Is About Glory. Τα λόγια του Danny Blanchflower, αρχηγού της Tottenham Hotspur που κέρδισε το νταμπλ το 1961, περιγράφουν απόλυτα την Tottenham Hotspur και όλα όσα πρεσβεύει, σήμερα και στο μέλλον.

Είναι πολύ περήφανοι για την πλούσια ιστορία τους. Από το ταπεινό ξεκίνημα στο Βόρειο Λονδίνο, έγιναν η πρώτη και, μέχρι σήμερα, η μόνη μη πρωταθλήτρια ομάδα που κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας το 1901 – ο πρώτος από τους οκτώ θριάμβους της παλιάς, παγκοσμίου φήμης διοργάνωσης μέχρι σήμερα.

Περισσότερα για τη συνεργασία

Σχετικά με την DUX

Τα συστήματα ύπνου υψηλής απόδοσης DUX είναι το αποτέλεσμα σχεδόν εννέα δεκαετιών έρευνας και δοκιμών. Τέσσερις γενιές της οικογένειας Ljung φιλοδοξούν να παράγουν τα πιο άνετα και τεχνολογικά προηγμένα κρεβάτια στην αγορά.

Οι σουηδικές ρίζες αντανακλούν την υψηλότερη ποιότητα και τη μακρόχρονη παράδοση. Η αυξημένη άνεση, οι επιδόσεις και η μακροβιότητα αποτελούν τους στόχους της DUX από την αρχή. Η τεχνολογία μας λειτουργεί... και έχουμε την ιστορία που την αποδεικνύει.

Περισσότερα για την DUX

Υγεία και ευεξία στη Tottenham Hotspur

«Το κρεβάτι DUX είναι το καλύτερο στην αγορά και εδώ στην Tottenham Hotspur ψάχνουμε συνεχώς να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα που προσφέρουμε στους παίκτες μας. Το κρεβάτι DUX είναι κάτι παραπάνω από ένα κρεβάτι – το πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα είναι ένα εργαλείο που βοηθάει τους παίκτες μας να επιτύχουν τη βέλτιστη ανάκτηση, ενώ ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο. Το κρεβάτι DUX έχει επιπλέον βελτιωμένη ικανότητα των παικτών να προσαρμόζονται στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, από τότε που έχουν κυκλοφορήσει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Lodge.»

- Geoff Scott, επικεφαλής του τμήματος αθλητικής ιατρικής και αθλητικής επιστήμης της Tottenham Hotspur

Ανακαλύψτε γιατί τα υλικά είναι πολύ σημαντικά για τον ύπνο

Ο όρος Material Sport, αποτελεί την έννοια για την ποιότητα του εξοπλισμού (το υλικό, τη διαμόρφωση/το μείγμα υλικών) και μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Όσο καλύτερα είναι τα υλικά που επιλέγονται για ένα άθλημα, τόσο καλύτερα θα αποδίδουν. Το ίδιο ισχύει και για τα κρεβάτια μας, όπου τα υλικά, η διαμόρφωση και ο σχεδιασμός μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της άνεσης και του ύπνου σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ

Η επιστήμη του ύπνου

Ο βαθύς ύπνος σας είναι ο στόχος μας

Παίρνουμε τον ύπνο στα σοβαρά. Τον μελετούμε. Τον μετράμε. Διερευνούμε κάθε πτυχή του. Τα Συστήματα Ύπνου Υψηλής Απόδοσης DUX είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης άνω των 90 ετών. Τα προϊόντα μας παρέχουν απαράμιλλο επίπεδο εργονομικής υποστήριξης για να έχετε μια σημαντικά υψηλότερη ποιότητα ύπνου.

Περισσότερα για την επιστήμη του ύπνου

Περιβαλλοντική προσέγγιση

Επιλέγουμε υπεύθυνα

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του κρεβατιού DUX αποτελείται από εξαρτήματα με δυνατότητα εξατομίκευσης. Είναι αντικαταστάσιμα και μερικά ακόμη και αναβαθμίσιμα. Η ιδέα πίσω από τον ανανεώσιμο σχεδιασμό είναι ότι το κρεβάτι DUX μπορεί να είναι το τελευταίο κρεβάτι που θα χρειαστείτε ποτέ. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, σε συνδυασμό με την κληρονομιά των 95 ετών στη σουηδική δεξιοτεχνία, έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρεβάτι που κατασκευάστηκε για να αντέχει στον χρόνο. Για να το θέσουμε απλά, όσο περισσότερο αντέχει, τόσο λιγότερα κρεβάτια καταλήγουν σε χωματερές.

Περισσότερα για το έργο βιωσιμότητας