Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ DUX

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ DUX

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ

Στην DUX πάντα επιδιώκουμε να οικοδομούμε σχέσεις με νέους επιχειρηματικούς εταίρους. Οι συνεργασίες μας αφορούν μεταπωλητές, ξενοδοχεία, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων καθώς και άλλους επιτυχημένους εταίρους, όπως οι Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide και πολλές άλλες.

Συμβουλεύουμε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για τη σημασία του καλού ύπνου. Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις με νέους επιχειρηματικούς εταίρους, όπως ξενοδοχεία, μεταπωλητές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, καθώς και να διαδώσουμε το θέμα των καινοτόμων λύσεων DUX μέσω της συνεργασίας μας με τα μέσα ενημέρωσης.

Σχεδιασμός με DUX

Έχουμε μακρά ιστορία συνεργασίας με σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και εργολάβους. Οι πιο στενές μας σχέσεις είναι με τους συνεργάτες, τις ομάδες και τα άτομα που εκπροσωπούν την εταιρεία μας και προσφέρουν επαγγελματικές συστάσεις στον τελικό χρήστη, τον καταναλωτή.

Πάντα επιδιώκουμε να επεκτείνουμε το portfolio των πελατών μας με σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και εργολάβους που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της επωνυμίας μας και να ενθουσιάσουν τους πελάτες τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Συνεργασία με

Κορυφαίους σχεδιαστές

Ως οικογενειακή επιχείρηση τέταρτης γενιάς, έχουμε το πλεονέκτημα να μετακινούμαστε γρήγορα από την αρχική ιδέα στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι κορυφαίοι σχεδιαστές επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας. Σήμερα συνεργαζόμαστε με μια νέα γενιά σπουδαίων σύγχρονων επιρροών.

Περισσότερα για τις συνεργασίες μας με σχεδιαστές

Η DUX είναι η καλύτερη μάρκα επίπλων που έχει γεννήσει η Σουηδία, με διεθνή αναγνώριση που συνήθως ανήκει σε ελάχιστες από τις καλύτερες ιταλικές επωνυμίες

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO ΚΑΙ OLA RUNE

Γίνετε συνεργάτης μας

Γίνετε DUX

Εταίρος μεταπώλησης

Τα κρεβάτια DUX έχουν αποδείξει την αξία τους στη διάρκεια πολλών δεκαετιών. Τα προϊόντα μας είναι από τα πλέον πρωτοποριακά στην αγορά, με υλικά κορυφαίας ποιότητας. Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι πελάτες επενδύουν στην υγεία και την άνεσή τους, παρατηρούμε έναν αναπτυσσόμενο τομέα της αγοράς μπροστά μας. Ελάτε κι εσείς σ' αυτό το ταξίδι της δικής μας σουηδικής επωνυμίας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γίνετε DUX

Εταίρος ξενοδοχείου

Συμβουλεύουμε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο για τη σημασία του καλού ύπνου. Πάνω από 150 από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως εμπιστεύονται την υψηλότερη ποιότητα των κρεβατιών DUX. Με τη συλλογή Hospitality, μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας έναν καλό ύπνο με την DUX.

Γίνετε DUX

Υπεύθυνος σχεδιασμού

Έχουμε μακρά παράδοση συνεργασίας με σπουδαίους σχεδιαστές. Όλα ξεκίνησαν με τον διάσημο Bruno Mathsson, που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στη σύγχρονη σουηδική σχεδίαση επίπλων. Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, δημιουργήσαμε αρκετά διαχρονικά σχεδιαστικά κλασικά κομμάτια που εξακολουθούμε να παράγουμε, π.χ. την πολυθρόνα Jetson. Πιστεύουμε σε συνεργασίες με τους σχεδιαστές, γι' αυτό δουλεύουμε με διάφορους συνεργάτες όπως οι Claesson Koivisto Rune και Norm Architects.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να συζητήσετε ευκαιρίες συνεργασίας; Απευθυνθείτε σε εμάς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.