Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η DUXIANA γίνεται ο επίσημος προμηθευτής κρεβατιών της Tottenham Hotspur

DUXIANA – παραγωγός του κρεβατιού DUX, φημισμένος για τη βελτίωση του ύπνου μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας και βιώσιμων υλικών – έγινε επίσημος προμηθευτής κρεβατιών της Tottenham Hotspur.

Το άριστης ποιότητας σύστημα ύπνου DUX 8008 μαζί με προϊόντα μαξιλαριών, τώρα υπάρχει σε κάθε δωμάτιο στο The Lodge – την υπερσύγχρονη εγκατάσταση διαμονής για παίκτες στο Hotspur Way – που βοηθά τους παίκτες μας να μεγιστοποιήσουν τον ύπνο και την αποκατάστασή τους.

Για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια του ύπνου, οι παίκτες μας θα έχουν την ίδια διάταξη κρεβατιού και αξεσουάρ και στο σπίτι τους.

Το 8008 αποτελείται από τρία στρώματα μοναδικών συνεχόμενων ελατηρίων στήριξης, μαζί με δύο στρώματα φυσικού λάτεξ και ένα ρυθμιζόμενο οσφυϊκό χαρακτηριστικό, τα οποία μαζί παρέχουν απαράμιλλα επίπεδα άνεσης και ενεργής στήριξης ολόκληρου του σώματος.

Η DUXIANA επιδιώκει να παράγει τα πιο βιώσιμα κρεβάτια της αγοράς, με προϊόντα φτιαγμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας, μακράς διάρκειας, συμπεριλαμβανομένων των σουηδικών πεύκων βραδείας ανάπτυξης, του σουηδικού χάλυβα, του βαμβακιού υψηλής διείσδυσης και του φυσικού λάτεξ που συλλέγονται από το δέντρο Hevea.

tottenhamdux.jpg

Ο Geoff Scott, επικεφαλής του τμήματος αθλητικής ιατρικής και αθλητικής επιστήμης της Tottenham Hotspur, αναφέρει: «Επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα που προσφέρουμε στους παίκτες μας. Το κρεβάτι DUX είναι κάτι παραπάνω από ένα κρεβάτι – το πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα είναι ένα εργαλείο που βοηθάει τους παίκτες μας να επιτύχουν τη βέλτιστη ανάκτηση, ενώ ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο. Το κρεβάτι DUX έχει επιπλέον βελτιωμένη ικανότητα των παικτών να προσαρμόζονται στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, από τότε που έχουν κυκλοφορήσει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Lodge.»

Ο Henrik Ljung, CEO της DUX & DUXIANA, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που η εταιρεία μας ανέλαβε την επίσημη προμήθεια κρεβατιών της Tottenham Hotspur Football Club. Όταν συναντήσαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια εκπληκτική παγκόσμια επωνυμία που μοιράζεται την εστίασή μας στην υγεία και την ευεξία μέσω του ύπνου, καθώς και την ίδια αφοσίωση στη βιωσιμότητα όπως και εμείς, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Τώρα ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον σύλλογο και να παίξουμε το ρόλο μας στο να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της.»

GettyImages-1424685554.jpg

Σχετικά