DUX XCLUSIVE

Το DUX Xclusive είναι το πιο πολυτελές και αποκλειστικό πακέτο κρεβατιού μας. Με βάση το μοντέλο 8008, επιπλέον φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια έχουν δοθεί στην επιλογή των κλασικών υλικών του 8008, και ακόμα περισσότερο, έχουμε αξιοποιήσει τη δεξιοτεχνία μας στην κατασκευή επίπλων για να δημιουργήσουμε αυτό το χειροποίητο αριστούργημα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δερμάτινο φινίρισμα με το καλύτερο δέρμα Dakota που διαθέτουμε. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα ή καφέ (κονιάκ).

Εξαρτήματα με πλήρως επιχρωμιωμένο φινίρισμα.

Πλήρως λακαρισμένος εξωτερικός ξύλινος σκελετός.

Κασέτες Pascal με ειδικό φινίρισμα.

Αποκλειστικό κεφαλάρι με ενσωματωμένη λυχνία.

Αποκλειστικά κωνικά, επιχρωμιωμένα πόδια.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ύψη

Ύψος στρώματος: 44 εκ.

Συνολικό ύψος στρώματος με επίστρωμα Xupport: 50 εκ.

Συνιστώμενα ύψη ποδιών: 8 εκ., 12 εκ., 16 εκ.

ΠλάτοςΜήκοςΑρ. ελατηρίων
90 εκ. 200 εκ. 1.956
180 εκ. 200 εκ. 3.912
210 εκ. 210 εκ. 4.648

Λήψη φύλλου προδιαγραφών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DUX XLUSIVE

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ ΟΣΦΥΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αν χρειάζεστε λίγη περισσότερη οσφυϊκή υποστήριξη — είτε μόνιμα είτε λόγω κάποιων περιστασιακών συνθηκών, όπως ένας αθλητικός τραυματισμός ή μια εγκυμοσύνη —το μοντέλο DUX 8008 περιλαμβάνει δύο αφαιρούμενους μοχλούς που σας επιτρέπουν να αυξάνετε την οσφυϊκή υποστήριξη του κρεβατιού (έως και 4 εκ.) για να ταιριάζει απολύτως στις ανάγκες σας.

PASCAL®: ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το αποκλειστικό σύστημα Pascal με κασέτες ξεχωρίζει τα κρεβάτια DUX από όλα τα άλλα κρεβάτια της αγοράς. Αποτελούμενο από εναλλάξιμες κασέτες με ελατήρια διαφορετικής σκληρότητας, το σύστημα Pascal σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα τμήματά του ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις του μεγέθους και του βάρους του σώματός σας - και να τα αλλάξετε όταν αλλάζετε και εσείς. Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ XUPPORT

Κάθε κρεβάτι DUX συνοδεύεται από το επίστρωμα Xupport. Αυτό το αντικαταστάσιμο βαμβακερό επίστρωμα 6 εκ. από λάτεξ προσθέτει επιπλέον απαλότητα και προστασία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κρεβατιού DUX®, βελτιώνοντας την αίσθηση και την άνεση που είναι ζωτικής σημασίας για έναν καλό ύπνο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα κρεβάτια με επιστρώματα, το επίστρωμά μας δεν είναι συνδεδεμένο με το κρεβάτι. Αυτό όχι μόνο συμπληρώνει τη φύση του κρεβατιού, που έχει ως στόχο του να περιβάλλει το σώμα σας, αλλά, επιπλέον, σε περίπτωση ατυχήματος ή φθοράς, μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε το επίστρωμα, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το στρώμα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΧΑΛΥΒΑ

Το θεμέλιο κάθε κρεβατιού DUX είναι ένα σύστημα ελατηρίων που είναι ασυναγώνιστο στη βιομηχανία των κρεβατιών - απαράμιλλη υποστήριξη, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Σχεδιασμένο για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, το σύστημά μας χρειάζεται για την κατασκευή του πάνω από ένα μίλι από ειδικά σφυρηλατημένο, χαλύβδινο σύρμα μεγάλης αντοχής. Το τελικό προϊόν αποτελείται από έως και 4.180 αλληλοσυνδεόμενα ελατήρια, των οποίων η συνδυαστική υποστήριξη βοηθά στην παροχή μέγιστης ανακούφισης από την πίεση σε κάθε μέρος του σώματος. Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Το κρεβάτι DUX έχει σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική σας στήλη με στόχο την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους σας για μεγιστοποίηση της κυκλοφορίας. Κάθε εξάρτημα του συστήματος ύπνου υψηλής απόδοσης συνδυάζεται για να παρέχει σωστή στάση ύπνου. Αυτή η θέση είναι εφικτή μόνο αν το σώμα σας υποστηρίζεται καθ 'όλο του το μήκος με τρόπο που να επιτρέπει στη σπονδυλική σας στήλη να ξεκουράζεται σε φυσική θέση, ενώ είναι με άνετο τρόπο κάθετη προς τα ισχία και τους ώμους σας. Ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσει εντελώς η πλάτη σας είναι η σπονδυλική σας στήλη να υποστηρίζεται σε αυτήν τη θέση. Διαβάστε περισσότερα

ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ*

Ερευνητές στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα – το κορυφαίου κύρους ιατρικό πανεπιστήμιο που απονέμει το Βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και την Ιατρική – πραγματοποίησαν μια έρευνα σχετικά με τον αντίκτυπο που είχαν διαφορετικά στρώματα στο σώμα και την ποιότητα του ύπνου. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι εκείνοι που κοιμήθηκαν σε κρεβάτι DUX όχι μόνο κοιμήθηκαν γρηγορότερα, αλλά παρέμειναν στο στάδιο του βαθέος ύπνου μεγαλύτερο διάστημα - περίπου μία ώρα περισσότερο κάθε βράδυ.

* BRL, 1985, 1989 (Εργαστήριο έρευνας για κρεβάτια, Αναπληρωτής Καθηγητής Evert Knutsson, Αναπληρωτής Καθηγητής Sven Engdahl)

Διαβάστε περισσότερα >>

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΣΕΙΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ DUX

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ DUX