Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η DUX μπαίνει στη λίστα αστέρων των Forbes Travel Guide Brand Officials για το 2022

Της Penelope Smith | Evins Group

Νέα Υόρκη, NY- 9 Μαΐου 2022 – Η DUX έλαβε τον τίτλο του Brand Official από τη Forbes Travel Guide (FTG), τους δημιουργούς του αρχικού συστήματος αξιολόγησης των πέντε αστέρων. Ως η επίσημη εταιρεία κρεβατιών, η DUXIANA μπαίνει στην εντυπωσιακή λίστα των FTG Brand Officials, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή για την αριστεία που έχουν επιδείξει στον τομέα τους.

Η Forbes Travel Guide φημίζεται για τις υψηλού κύρους ετήσιες αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων και spa με αστέρια (Star Ratings) σε όλο τον κόσμο. Προσεγγίζει ισότιμα κάθε Brand Official, διασφαλίζοντας ότι η επωνυμία ανταποκρίνεται στα υψηλά της πρότυπα και συμπληρώνει τέλεια τα καταλύματά της, που έχουν αξιολογηθεί με αστέρια. Το πρόγραμμα Brand Official συνδέει καταλύματα, που αξιολογούνται με αστέρια, με εξαιρετικές επωνυμίες, οι οποίες εστιάζουν εξίσου στην εξυπηρέτηση απαιτητικών πελατών.

Η DUX, η παγκοσμίου φήμης σουηδική εταιρεία στρωμάτων που σχεδιάζει κρεβάτια ως μέσα ευεξίας από το 1926, δημιουργεί στρώματα που διαρκούν για μια ζωή με αντικαταστάσιμα, αναβαθμίσιμα και ανανεώσιμα σχέδια, για να διασφαλίζει ότι όλο και λιγότερα κρεβάτια καταλήγουν σε χωματερές. Η θρυλική σουηδική lifestyle εταιρεία εξακολουθεί να παράγει εμβληματικά σουηδικά έπιπλα, καθώς και τα πιο προηγμένα κρεβάτια, τα οποία συχνά βρίσκονται στα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων σε όλο τον κόσμο.

«Η DUX αποτελεί μια φανταστική προσθήκη στη συλλογή Brand Officials του 2022, την οποία έχουμε επιμεληθεί με προσοχή, ώστε να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες στους φιλοξενούμενους», δήλωσε ο Hermann Elger, CEO της Forbes Travel Guide. «Η DUX ανεβάζει τον πήχη στον τομέα των βιώσιμων στρωμάτων, καθώς εστιάζει στο να παρέχει στους πεπειραμένους ταξιδιώτες την αντίστοιχη πολυτέλεια, την οποία προσδοκούν από τα καταλύματα, που έχουν λάβει αξιολόγηση με αστέρια».

«Από το 1926, η οικογένειά μου φιλοδοξεί να προσφέρει τα πιο προηγμένα κρεβάτια στην αγορά των πολυτελών στρωμάτων και στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, ώστε οι ταξιδιώτες να μην κάνουν συμβιβασμούς ως προς τον αναζωογονητικό νυχτερινό τους ύπνο» αναφέρει ο Henrik Ljung, CEO της DUX. «Καθώς συνεχίζουμε να συνδυάζουμε την επιστήμη του ύπνου με την ποιότητα και την άνεση, η DUX φέρνει επίσης την επανάσταση στην αγορά των στρωμάτων μέσω του μελετημένου, αειφόρου σχεδιασμού. Προσφέροντας πλήρη εξατομίκευση της υποστήριξης και της άνεσης, καλαίσθητη προσαρμοστικότητα και σχεδιασμό εξαρτημάτων, τα κρεβάτια DUX είναι κατασκευασμένα να αντέχουν στον χρόνο. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον».

Η DUX μπαίνει μαζί με άλλες πολυτελείς επωνυμίες, όπως οι Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron και άλλες, στο πρόγραμμα Forbes Travel Guide Brand Officials.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DUX
Για περισσότερα από 95 χρόνια, η DUX συνδυάζει την επιστήμη και μια περιβαλλοντική αποστολή με την κορυφαία δεξιοτεχνία, προκειμένου να παρέχει μερικά από τα πιο προηγμένα κρεβάτια και έπιπλα που διατίθενται στην αγορά. Η τεχνολογία DUX βασίζεται στην εγκυκλοπαιδική κατανόηση της μηχανικής του ύπνου και τα σχέδιά της χαρακτηρίζονται από καθαρές, σύγχρονες γραμμές. Όλα τα προϊόντα DUX κατασκευάζονται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, με την πιο εκλεπτυσμένη σουηδική δεξιοτεχνία, εργονομική έρευνα και τεχνολογία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FORBES TRAVEL GUIDE
Η Forbes Travel Guide είναι το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης για ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa πολυτελείας. Οι ανώνυμοι επαγγελματίες επιθεωρητές μας αξιολογούν με βάση έως και 900 αντικειμενικά πρότυπα, δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, ώστε να βοηθούν τους απαιτητικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν τις καλύτερες εμπειρίες πολυτελείας στον κόσμο. Ο μόνος τρόπος για να λάβετε βαθμολογία πέντε αστέρων, τεσσάρων αστέρων ή σύστασης είναι με το να την κερδίσετε μέσω της ανεξάρτητης διαδικασίας επιθεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Forbes Travel Guide, επισκεφθείτε τη διεύθυνση forbestravelguide.com.

Σχετικά

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΗ DUX HOSPITALITY

Πάνω από 150 από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως εμπιστεύονται την υψηλότερη ποιότητα των κρεβατιών DUX. Ανακαλύψτε τη συλλογή Hospitality, η οποία προσφέρει στους επισκέπτες σας έναν καλό ύπνο με την DUX.

Εξερευνήστε τη συλλογή Μετάβαση στο Forbes Travel Guide

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΠΡΩΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ!

Ο καλύτερος τρόπος για να αισθανθείτε τη διαφορά DUX είναι να τη βιώσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μείνετε ένα βράδυ στο ξενοδοχείο του συνεργάτη μας και κερδίστε έως και 500 £ για την αγορά ενός κρεβατιού DUX. Τόσο απλά!

Προσφορά ξενοδοχείου Εύρεση ξενοδοχείου