Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ DUX

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ DUX

Παίρνουμε τον ύπνο στα σοβαρά, ώστε να μπορείτε να τον έχετε δεδομένο.Θεωρούμε  τον  ύπνο πολύ σοβαρή υπόθεση γι αυτό θεωρήστε τον δεδομένο. 


Στη DUX, ο  καλός ύπνος βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία, δεξιοτεχνία στην κατασκευή, εντατικές δοκιμές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Όταν κοιμάστε στα στρώματά μας, το σώμα σας ξεκουράζεται σε πάνω από 85 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης. 

"Το μεγαλείο του ανθρώπου βρίσκεται στην δύναμη του να σκέπτεται." Blaise Pascal
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PASCAL

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PASCAL

Εναλασσόμενες κασσέτες ελατηρίων, κάνουν εύκολη την προσαρμογή του κρεβατιού DUX στις επιλογές, επιθυμίες και ανάγκες του καθενός.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ενδελεχή τεστ αντοχής, δείχνουν ότι το κρεβάτι DUX διαρκεί έως και τέσσερις φορές περισσότερο σε σχέση με τα άλλα κρεβάτια της αγοράς.

ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά τα οποία είναι ισχυρά και ανθεκτικά – ώστε να επωφελούνται τόσο το περιβάλλον όσο και τη ζωή του κρεβατιού σας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

Το προηγμένο σύστημα ελατηρίων μας, αποτελείται από αρκετές χιλιάδες συνδεδεμένες μεταξύ τους σπείρες από ποιοτικό ατσάλι, οι οποίες λειτουργούν μαζί ώστε να προσφέρουν την μέγιστη ανακούφιση από την πίεση. Αυτός ο σχεδιασμός, παρέχει μία ομοιόμορφη διανομή της πίεσης και του επιπέδου ανακούφισης από αυτή που θα προσέφεραν μεμονωμένα ελατήρια.

Ένα συμβατικό στρώμα, συνήθως εμπεριέχει περίπου 1000 ελατήρια. Τα περισσότερα κρεβάτια μας έχουν τουλάχιστον τα διπλά, σε διάταξη δύο ή τριών στρώσεων.

Το κατώτερο επίπεδο ελατηρίων παρέχει μία βαθιά ανάρτηση που αποροφά το βάρος του σώματος. Το ανώτερο στρώμα υποστηρίζεο και ακολουθεί τις γραμμές του σώματος – αρμονικά και πολύ προσεκτικά – μία αλληλεπίδραση που επινοήθηκε για να παρέχει τη μέγιστη άνεση στον ύπνο. 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PASCAL

Το πιο εξελιγμένο σύστημα ελατηρίων μας, είναι το DUX Pascal- που πήρε το όνομά του απο τον περίφημο μαθηματικό και φυσικό Blaise Pascal (1623-1662)


Το (Pa) είναι η μονάδα μέτρησης της πίεσης, π.χ. η πίεση μεταξύ του σώματος που αναπαύεται και των ελατηρίων του κρεβατιού. Το σύστημα Pascal αποτελείται από αφαιρούμενες κασέτες ελατηρίων, οι οποίες μπορούν τοποθετηθούν ανάλογα με τις τρείς ζώνες άνεσης του σώματος: Τους ώμους, τη λεκάνη και τα πόδια. Σε κάθε ζώνη μπορεί να τοποθετηθεί μαλακή, μεσαία ή σκληρή κασέτα ελατηρίων. Αυτό επιτρέπει και στις δύο πλευρές ενός διπλού κρεβατιού να προσαρμόζονται στις ατομικές προτιμήσεις και ανάγκες, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή πόνου στην πλάτη.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα χωρίς επίμονη έρευνα και συνεχή επιθυμία στην  DUX για βελτίωση. Κατέχουμε ηγετική θέση στην έρευνα του ύπνου τα τελευτάια 85 χρόνια και οι πολλές δοκιμές μας δείχνουν αποτελέσματα υπεροχής.  

 

ΔΟΚΙΜΗ ΠΙΕΣΗΣ

Ο προσομοιωτής συμπίεσης, δοκιμάζει πόση πίεση ασκούν τα διάφορα τμήματα του κρεβατιού DUX στο σώμα. Τα αποτελέσματα τότε συγκρίνονται με άλλα κρεβάτια και ως τώρα είναι πολύ θετικά: Η πίεση σε ένα κρεβάτι DUX δεν είναι μόνο χαμηλότερη, αλλά και πολύ πιο ομοιόμορφα δανεμημένη σε σχέση με άλλα κρεβάτια. 

 

ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΟΧΗΣ

Για να δοκιμαστεί η αντοχή του κρεβατιού DUX, χρησιμοποιούμε το Fingal – ένα ανδρείκελο 280-λιβρών από μασίφ ξύλο. Κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας, το Fingal κυλά εμπρός και πίσω 600.000 φορές πάνω από νεοπαραγόμενα κρεβάτια, υποβάλλοντας τα σε χρήση ισοδύναμη των 30 χρόνων. Αυτές οι δοκιμές δείχνουν ότι ένα κρεβάτι DUX έχει διάρκεια ζωής 3 έως 4 φορές μεγαλύτερη από των άλλων κρεβατιών της αγοράς.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣΗ

επιλογή υλικών έχει μέγιστη σημασία για την ποιότητα και την αντοχή ενός κρεβατιού και για αυτό το λόγο στις προτιμήσεις μας είναι δυνατά και ανθεκτικά φυσικά υλικά, όπως ο χάλυβας, το πεύκο, το βαμβάκι και το φυσικό λάτεξ – ώστε να επωφεληθούν και το περιβάλον αλλά και η ζωή του κρεβατιού σας.