ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ

Η ιστορία της DUX . Mία οικογενειακή επιχείρηση.

Από την ίδρυση της DUX το1926, η φιλοδοξία μας ήταν να κατασκευάζουμε τα πιό άνετα κρεβάτια στον κόσμο. Από τότε, τίποτα άλλο είναι πιό σημαντικό για εμάς. Το κρεβάτι DUX  είνα το αποτέλεσμα προηγμένης έρευνας στον ύπνο και τεχνολογίας συνδυασμένης με Σουηδική κατασκευή.

Η συνεργασία παραγωγής και ανάπτυξης επικεντρώνεται στο να σας προσφέρουμε έναν καλό ύπνο. 

Επιτρέψτε μας να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 1924 για μία στιγμή – τη χρονιά που η ιστορία της DUX  ξεκινάει. Ο Σουηδός σοκολατοποιός Efraim Ljung βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στον «Νέο Κόσμο»  και μόλις έχει φτάσει στο Σικάγο. 

"Τα κρεβάτια μας θα πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου για αναζωογόνηση" Efraim Ljung
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Ο Efraim Ljung, πήγε σε ένα μικρό, άσημο ξενοδοχείο στο κέντρο του Σικάγο ως σοκαλατοποιός και βγήκε από εκεί ώς καινοτόμος κατασκευαστής κρεβατιών. Η νύχτα που πέρασε εκεί,  τον έκανε να ξυπνήσει με μία απορία. «Πως μπορεί ένα κρεβάτι να είναι τόσο άνετο;» αναρωτήθηκε μετά από έναν βραδυνό ύπνο που είχε ξεπεράσει οποιονδήποτε είχε βιώσει έως τώρα.

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Γεμάτος περιέργεια, ο Efraim, σκέφτηκε καλά προτού κάνει μία προσεκτική τομή στο ύφασμα του κρεβατιού με το σουγιά του. Η ανακάλυψη του, τον εξέπληξε, όσο και τον γοήτευσε – το στρώμα ήταν κατασκευασμένο από εύκαμπτα, ατσάλινα ελατήρια.  Με προσοχή, έραψε το ύφασμα ξανά, αλλά μετέφερε την εικόνα αυτή μαζί του πίσω στη Σουηδία. 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

Οι σκέψεις για το εύκαμπτο κρεβάτι και τον ευχάριστο ύπνο που προσέφερε, δεν τον εγκατέλειπαν . Ο Efraim άρχισε να εστιάζει λιγότερο στη ζαχαροπλαστική και άρχισε να πειραματίζεται με ατσάλινα ελατήρια διαφορετικής αντοχής και ελαστικότητας. Οι προσπάθειές του, τον οδήγησαν τελικά στο πρώτο κρεβάτι DUX - με μια ευαίσθητη και μοναδική τεχνολογία ελατηρίων, που αντιδρούν στην πίεση και το βάρος.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατά τις δεκαετίες του '50 και του '60, η επιχείρηση επεκτάθηκε και συμπεριέλαβε επίσης καναπέδες και καρέκλες. Στη δεκαετία του '80, δημιουργήθηκε η έννοια του καταστήματος, DUXIANA, η οποία αργότερα εξελίχθηκε σε μια αλυσίδα από μοντέρνα ομώνυμα ξενοδοχεία. Σήμερα η DUX αντιπροσωπεύεται σε 22 χώρες και είναι ένα σύμβολο ξεχωριστής ποιότητας, καινοτομίας και κατασκευής σε όλο τον κόσμο - όπως ακριβώς το οραματίστηκε ο Εφραίμ Ljung πρίν από περισσότερα από 85 χρόνια.

 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

DUX. Μεταφράζεται στα Λατινικά «ηγέτης» και το πνεύμα της πρωτοπορίας έχει διεισδύσει στην εταιρεία από την αρχή. Το πάθος, ο ενθουσιασμός και η περιέργεια του Efraim, ζουν από γενιά σε γενιά, μέσα από τους κληρονόμους. Παρακολουθούμε από κοντά την τεχνολογία και την έρευνα και αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα τελευταία και πιό εξελιγμένα ευρήματα. Το όραμα ενός καλύτερου ύπνου, έχει πλέον ενσωματωθεί στο DNA μας και αυτό μας οδηγεί μπροστά.