Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοκχόλμη, Σουηδία

Nobis Hotel Stockholm

Η πολυτέλεια του σήμερα δεν έχει να κάνει με τη λάμψη, τη χλιδή ή την υπερβολή με οποιαδήποτε παραδοσιακή έννοια. Η σύγχρονη πολυτέλεια διαθέτει μια πιο διακριτική και σύνθετη ποιότητα: το προνόμιο να απολαμβάνετε τον χρόνο μας με τη μέγιστη άνεση, ευκολία, χάρη και απόδοση, με ελάχιστη ενόχληση, ανεξάρτητα από τις προσωπικές προτιμήσεις και τις επαγγελματικές απαιτήσεις μας.

Σε μια τοποθεσία σε δύο ιστορικά κτίρια από τα τέλη του 19ου αιώνα στην πλατεία Norrmalmstorg στο κέντρο της Στοκχόλμης, το Nobis Hotel είναι ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο 201 δωματίων που προσφέρει κάθε άνεση και εξυπηρέτηση που μπορεί να ζητήσει ο επισκέπτης ο οποίος έρχεται για λόγους δουλειάς ή αναψυχής, σε ένα περιβάλλον απλής κομψότητας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τίποτε άλλο εκτός από ανώτερη ποιότητα με κάθε λεπτομέρεια, και κάτι ακόμα. Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι τίποτα στο ξενοδοχείο μας δεν είναι συνηθισμένο ή αποτελεί ρουτίνα, και ότι πάντα προσθέτουμε κάτι έξτρα που προσδίδει ποιότητα στις εμπειρίες των επισκεπτών μας.

Το Nobis Hotel έχει σχεδιαστεί με βέλτιστη λειτουργικότητα, ομορφιά, άνεση και ατμόσφαιρα από το παγκοσμίου φήμης σουηδικό αρχιτεκτονικό γραφείο Claesson Koivisto Rune, σε ένα στιλ σύγχρονης και όμορφης αλλά διαχρονικής και κλασικής, ανθεκτικής κομψότητας, κυρίως από φυσικά υλικά ανώτερης ποιότητας, επηρεασμένα με λεπτότητα από τα χρώματα, τις διαθέσεις και τα χαρακτηριστικά της σουηδικής βασιλικής πρωτεύουσας.

Το Nobis Hotel είναι μέλος της Design HotelsTM.

Η νέα κεντρική σκηνή της Στοκχόλμης

Στο ξενοδοχείο Nobis Hotel, βρίσκεσαι στην καρδιά της Στοκχόλμης, με τα καλύτερα εστιατόρια, καταστήματα, μουσεία, αξιοθέατα και νυχτερινά κέντρα που προσφέρει η πόλη μας σε κοντινή απόσταση.

Ο εκτεταμένος δημόσιος χώρος μας άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει το αριστοκρατικό ιταλικό εστιατόριο Caina, το ευρύχωρο σαλόνι μας, το αποκαλούμε το νέο σαλόνι της Στοκχόλμης, ένα μεγαλύτερο απογευματινό και βραδινό μπαρ, το The Gold Bar και ένα μικρότερο μπιστρό, που προσφέρει φρέσκα μαγειρεμένα μπρασερί τρόφιμα και ποτά.

Αυτοί οι δημόσιοι χώροι αποτελούν μια ελκυστική και συναρπαστική σκηνή στο κέντρο της πόλης και σημείο αναφοράς, έναν δυναμικό κεντρικό κόμβο, όχι μόνο για τους επισκέπτες μας, αλλά και για όλους τους ντόπιους. Κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο Nobis Hotel, βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων των πραγμάτων στη Στοκχόλμη από κάθε άποψη.

Nobis Hotel Stockholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Στοκχόλμη

Σουηδία

Τηλέφωνο
+4686141000
Email
Ιστοσελίδα
www.nobishotel.se

Η DUX στον κόσμο

Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου επιλέγουν DUX

Προβολή περισσότερων συνεργατών ξενοδοχείων