Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο απόμακρο μέρος του αρχιπελάγους, σε ένα από τα πιο ανεμοδαρμένα, άγονα και εκτεθειμένα μέρη της Σουηδίας, χτίστηκε τελικά το Pater Noster - ο βασιλιάς των φάρων. Αυτό το υπερσύγχρονο αριστούργημα δίνει ελπίδα και καθοδηγεί τους ναυτικούς με ασφάλεια για πάνω από έναν αιώνα. Δίπλα απ' αυτό, οι φαροφύλακες και οι οικογένειές τους έχτισαν το σπίτι τους, μια μικρή κοινότητα σε ένα νησί που πάντα θεωρούταν μη κατοικήσιμο. Εδώ ζούσαν περισσότερα από εκατό χρόνια, με όρους που υπαγόρευε το νησί και η θάλασσα.

Τώρα, οι πόρτες του κύριου κτιρίου του φάρου άνοιξαν για ακόμα μια φορά και αναδιαμορφώθηκαν για το κοινό. Ένα μέρος για ναυτικούς που έρχονται είτε από μακρινά είτε από κοντινά μέρη, για τους λάτρεις της φύσης και εκείνους που αποζητούν την απόλαυση, για όσους αναζητούν ηρεμία ή μια καλή συντροφιά. Εδώ, όπου το φως είναι πιο φωτεινό και ο άνεμος πιο δυνατός, ο ωκεανός πιο αλμυρός και τα θαλασσινά πιο φρέσκα.

«Στο Pater Noster είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία μας με την DUX μάς συμπληρώνει με ακριβώς αυτό. Τα κρεβάτια DUX παρέχουν στους καλεσμένους μας (και σε εμάς, προσθέτει η Mirja) εξαιρετικό βαθμό άνεσης και ύπνου. Η επιλογή του μονοκόμματου κρεβατιού/ στρώματος είναι ιδανική για εμάς, ένας μινιμαλιστικός σκανδιναβικός σχεδιασμός, που ταυτόχρονα παρέχει ξεκούραση και «επαναφόρτιση» για το σώμα και απασχολημένα μυαλά που μπορεί να συγκριθεί ίσως μόνο με τη συγκλονιστική ηρεμία αυτού του απομονωμένου νησιού.»

Mirja Lilja Hagsjö, Γενική διευθύντρια, Pater Noster

Ξενοδοχείο Pater Noster

Hamneskär

47151 Hamneskär

Σουηδία

Τηλέφωνο
+46 73 324 77 04
Email
Ιστοσελίδα
www.paternoster.se